VIRTU Cycling med høje ambitioner til DM

På søndag køres der DM i landevejscykling på en knap 220 kilometer lang, men meget flad rute på Falster for elite-herrerne, og Team VIRTU Cycling stiller til start med et ambitiøst mandskab med flere formstærke ryttere. Blandt andre har både Alexander Kamp og Niklas Larsen gjort sig bemærket med sejre og flere podieplaceringer på det seneste, og selvom årets rute er pandekageflad, spår sportsdirektør, Michael Skelde, alligevel holdet gode chancer for succes:

”På trods af rutens beskaffenhed regner jeg med, at vi sidder med i finalen, og jeg forventer, at vi præger løbet i særdeleshed. Vi kan tillade os at have høje ambitioner og have en tro på, at vi kan vinde. Flere bakker og stærkere vind ville formentlig have været en fordel for os, men vi har før set, at udskilningen alligevel sker, så jeg er ikke sikker på, at ruten spiller den store rolle for udfaldet. Vi stiller til start med et stærkt kollektiv med flere gode kort og stærke kandidater til sejren. Alexander Kamp er i god form, og Niklas Larsen viste så sent som i weekenden, at han er kommet fint tilbage efter sygdom med en sejr i Pst Cup’en, men vi er ikke bedre, end at vi naturligvis også er afhængige af dagsformen. Der er andre favoritter end os til start, men vi vil køre løbet på vores egen måde. Målet er at vinde, og vi har flere ryttere, der kan køre med om podieplaceringerne, så jeg glæder mig til på søndag”, lyder det fra Team VIRTU Cycling’s sportsdirektør, Michael Skelde.

Af andre favoritter på startlisten kan nævnes den forsvarende danske mester og vinder af Fyn Rundt, Mads Pedersen (Trek-Segafredo), Christoffer Juul-Jensen (Mitchelton-Scott, Kasper Asgreen og Michael Mørkøv (Quick Step), Emil Vinjebo (coloQuick), Matti Breschel (EF Education-Drapac) og Troels Vinther (RIWAL).

Team VIRTU Cycling stiller til start med

Alexander Kamp, Niklas Larsen, Rasmus Guldhammer, Torkil Veyhe, Mikkel Frølich Honoré, Jesper Schultz, Johan Tiedemann Langballe, Andreas Hyldgaard, Asbjørn Kragh Andersen og Jakob Egholm.