VIRTU Cycling oppe mod World Tour-mandskaber i Sydfrankrig

I den kommende weekend deltager Team VIRTU Cycling i de to franske forårsbebudere med de mundrette navne, Faun Environment – Classic de l’Ardeche Rhône Crussol og Royal Bernard Drome Classic. Med deltagelse af World Tour-mandskaberne Astana, AG2R, Quick Step Floor, FDJ og Trek Segafredo er der lagt op til en manddomsprøve for VIRTU Cycling’s unge mandskab, der dog allerede i det italienske åbningsløb, Laigueglia, beviste, at de kunne sidde med i den svære og afgørende finale.

VIRTU Cycling’s Sportsdirektør, Michael Skelde, er også forhåbningsfuld forud for de store større løb:

”Vi vil forsøge at fortsætte de gode takter fra sidste søndags Laigueglia, men som et mindre kontinentalhold i et felt med fem World Tour- og sytten Pro Continental-mandskaber kan vi roligt regnes for at være underdogs. Lørdagens afslutning har på flere punkter mange lighedstræk med Laigueglia, hvor rytterne får forholdsvis frie roller og en chance for at vise sig frem. Søndagens afslutning ligger bedst til Alexander Kamp. Vores ryttere ved også, at løbene her i Frankrig er et udstillingsvindue og en måde at få vist flaget for World Tour-holdene, og det håber jeg, de vil benytte sig af”, opfordrer sportsdirektør, Michael Skelde.

Faun Environment – Classic de l’Ardeche Rhône Crussol er 200.4 kilometer langt, mens Royal Bernard Drome Classic er på lidt 209 fladere kilometer.