VIRTU Cycling Women forlænger med Moberg og Aalerud

Team VIRTU Cycling Women har forlænget yderligere to kontrakter. Denne gang med de norske ryttere, 27 årige Emilie Moberg og 24 årige Katrine Aalerud.

VIRTU Cycling Women DS, Carmen Small siger om Katrine:

“Jeg har været meget tilfreds med Katrines udvikling i år. Hun led under en alvorlig skade i foråret og med meget tålmodighed og den helt rette genoptræning, har Katrine fået nogle meget gode resultater allerede under Giro’en. Katrine er meget selvbevidst og forventer meget af sig selv, og jeg er sikker på, hun har en meget lys fremtid for sig. Jeg er spændt på at se, hvad hun kan i 2019 “.

Katrine Aalerud siger:

“Jeg er så begejstret over at være en del af holdet i endnu et år. Jeg glæder mig virkelig til at lære meget mere af Carmen og de erfarne ryttere på holdet, så jeg kan udvikle mig til at blive stærkere og klogere taktisk. Jeg ser, at jeg har så meget mere at lære af dem. Jeg vil være en god teamplayer, der hjælper holdet til at vinde sejre, men jeg vil også gå efter sejren selv næste år. “

Om Emilie Moberg, siger sportsdirektør, Carmen Small :

“Vi er meget glade for at skrive med Emilie for endnu en sæson. Holdet har været plaget af skader i denne sæson, og desværre har Emilie været der mere end en gang i år. Jeg ser frem til at hjælpe Emilie til at blive mere en komplet rytter og hjælpe hende med at udvikle sig på et allerede stærkt fundament. Hun er et stort aktiv for holdet på mange måder “.

27-årige Emilie Moberg udtaler sig:

“Jeg er super glad og taknemmelig for at forlænge min kontrakt med Team Virtu Cycling Women i 2019. Fra det første øjeblik jeg mødte holdet, har jeg haft en god følelse og at være en del af dette hold motiverer mig. Det er et professionelt miljø, og jeg har lært meget af både medarbejdere og ryttere i år. Jeg ved, ​​at vi har skabt en god holdånd, som vi tager med os i løbene og skaber gode resultater sammen. Jeg ved, at jeg har taget gode skridt i den rigtige retning. Personligt gik mine ønsker for 2018-sæsonen ikke helt som håbet på grund af to hårde styrt, hvilket satte mig ud af konkurrencesammenhæng i 2-3 måneder. I den vanskelige tid fik jeg den bedste støtte og tillid fra holdet, som jeg er meget taknemmelig for, og en forlængelse af kontrakten betyder meget for mig. Nu er jeg endelig kommet mig helt ovenpå skaderne og er supermotiveret for 2019 sammen med gamle og nye holdkammerater “.