VIRTU Cycling Women klar til Fleche Wallone

Team VIRTU Cycling Women har haft en forholdsvis vellykket forårssæson hidtil med sejr til Christina Siggaard i Omloop Het Nieuwsblad og en håndfuld top 5-resultater –  særligt i etapeløbet, Healthy Aging Tour, hvor VIRTU-kvinderne var toer på holdtidskørslen og Mieke Kröger var tæt på at vinde på sidste etape af løbet.

Spørgsmålet er, om VIRTU CyclingWomen kan komme med en plan for at afbryde dominansen fra Boels Dolmans Team, som nu er først på World Tour og dækkede de fire første pladser i klassementet i Healthy Ageing Tour.

På onsdag tager Team VIRTU Cycling Women hul på den 118,5 kilometer lange en-dagsklassiker, Fleche Wallone med den berømte stigning over Mur de Huy. 2015-2017-udgaverne af løbet blev vundet af Anna van der Breggen (Boels Dolmans). Med Katrine Aaleruds styrt i Amstel Gold Race i går håber Team VIRTU Cycling Women på, at Kasia Pawlowska skal fortsætte de gode resultater:

DS, Carmen Small forklarer:

“Med Katrine (Aalerud) ude med skader, er vi nødt til at gå til løbet lidt anderledes. Med disse løb skal du være taktisk klog og træffe hurtige, rigtige beslutninger. I går skulle vi have indset, at udbruddet kørte, og vi skal virkelig være der. Så det handler også om kommunikation, så vi kan lave træffe hurtige valg om, hvad vi skal gøre, mens vi er i situationen. Vi bør fortsætte med at støtte Kasia, så godt vi kan. Hoved- taktikken er at placere hende i en god position i finalen, så hun har de bedste muligheder for at lave et godt resultat, “konkluderer Carmen.

VIRTU Cycling Women deltager i Fleche Wallone med:
Kasia Pawlowska, Claudia Koster, Louise Norman Hansen, Doris Schweizer og Christina Siggaard.