VIRTU Cycling Women ramt af uheld på Vårgarda TTT

Dagens 42 kilometer lange holdtidskørsel i World Tour-eventen, Vårgarda TTT, var langt fra den oplevelse, det burde have været. Undervejs punkterede holdets måske største dieselmotor, Mieke Kröger, og det kostede tidsmæssigt.

VIRTU Cycling Women’s Mieke Kröger kørte i sidste uge EM-bronze hjem til hjemlandet, Tyskland, og hun var derfor i dag ét af holdets helt store drivkrafter på den 42 kilometer lange rute ved Göteburg i dag.  Holdet var mildest talt amputeret ved at skulle undvære den stærke motor, så derfor ventede resten af mandskabet på den stærke tysker, da hun punkterede efter godt 20 kilometer.

DS, Carmen Small fortæller:

“Det er ingen hemmelighed, at Mieke er vores stærkeste kort, når det gælder tidskørsler, og derfor var der ingen tvivl, da hun punkterede halvvejs på ruten. Holdet måtte stoppe helt op og vente, indtil hun havde fået skiftet cykel, og så er spillet om podiet forbi. Indimellem er man ramt af den slags sort uheld, og vi havde set os selv længere fremme på resultatlisten, end det vi kommer hjem med her.”

Team VIRTU Cycling Women sluttede på en 8.plads ud af 17 mandskaber.