VIRTU Cycling Women skriver kontrakt med dansk triatlet

Team VIRTU Cycling Women har skrevet kontrakt med 27-årige Birgitte Krogsgaard, der kommer med en fortid i triatlonsporten. Den medicinstuderende dansker glæder sig til at prøve kræfter med landevejsporten i 2019.

Birgitte Krogsgaard fortæller:

”Jeg er meget beæret over at få chancen hos VIRTU Cycling i 2019. Jeg er en novice i landevejsporten, og jeg ser frem til at kunne lære en masse af de erfarne kvinder på holdet. Der er nogle forskelle på træningsmetoderne mellem tri-sporten og cykelsporten, og der venter en træningsændring, men jeg glæder mig allerede rigtig meget til at komme i gang med sæsonen. Over tid bliver det spændende at komme til at køre store løb, men jeg vil starte i det små og forhåbentlig køre nogle resultater hjem her”.

Også sportsdirektør, Carmen Small ser frem til at arbejde med den tidligere triatlet:

”Jeg er virkelig begejstret over at skulle arbejde med Birgitte. Hun kommer fra en stærk triatlonbaggrund og det bliver interessant at se, hvad hun kan udvikle sig til på landevejen. Målet er, at hun får erfaring gennem nogle mindre løb, og det store mål er at få hende til at køre på World Tour-niveau inden udgangen af sæsonen. Vi er et dansk udviklingshold, så det er prioriteret for holdet at hjælpe med at fremme talenterne. Birgitte vil lære meget af de andre piger, da vores trup har udviklet sig. Ikke alene i styrke, men også i erfaring”.