VIRTU Cycling Women slutter midt i feltet i Tour of Norway’s TTT

Her til aften blev Tour of Norway skudt i gang med en 24.3 kilometer lang holdtidskørsel, hvor det danske World Tour-mandskab sluttede som nummer 9 ud af 20 hold.

En rute på godt 24.3 kilometer og 185 højdemeter skulle forceres, og med højdemeterne placeret på de sidste kilometer blev det en hård afslutning efter mere end 20 relative flade indledende kilometer. Team VIRTU Cycling Women suste gennem ruten i tiden 32.36, hvilket gav en gennemsnitshastighed på godt 45 kilometer i timen.

Resultatet var en niendeplads, og som forventet var det Team Sunweb, der løb med guldet, og Scott-Mitchelton, der tog sølvet. Tour of Norway løber over 4 etaper og slutter på søndag. Danskerholdet stiller til start med: Christina Siggaard, Louise Norman Hansen, Sara Penton, Emilie Moberg, Mieke Kröger og Katrine Aalerud.

Louise Norman Hansen forklarer:

“Selv om ruten ser ud til at være helt flad på kortet, så var det som om, det gik op og ned hele vejen, men det var teknisk set ganske udramatisk. Der var en nedkørsel kort tid før finalebakken, og vi kom på en eller anden måde væk fra hinanden, som satte os tilbage tidsmæssigt.  Jeg føler mig ellers velkørende, og vi ser frem til de næste etaper i forskelligt terræn”.