VIRTU-kvinderne vinder medaljer ved de nationale mesterskaber

Der er fortsat højsæson for de nationale mesterskaber i både enkeltstart og linjeløb, og Team VIRTU Cycling Women har kørt to medaljer hjem. Svenske Sara Penton fik bronze og polske Kasia Palowska vandt sølv, mens danske Louise Norman Hansen, Trine Schmidt og Christina Siggaard her til aften var i konkurrence mod uret på dansk grund.

Bedste Team VIRTU Cycling Women-rytter blev Louise Norman Hansen på en ottendeplads. Fynboen fortæller her:

Vi lagde fra land i medvind, og jeg synes, det rullede rigtig godt derude, selvom jeg selvfølgelig led, som man skal på enkeltstarter. Tallene så også gode ud, og der var altså power i benene, men det rakte desværre ikke til medalje som håbet. Sådan var det i dag, og nu ser vi alle sammen frem til linjeløbet, hvor vi er virkelig motiverede for at hente trøjen hjem til VIRTU“, sagde Louise Norman Hansen umiddelbart efter indsatsen.

Også schweiziske Doris Schweizer har kæmpet mod uret og tog fjerdepladsen på en kuperet rute i Schweiz:

“Enkeltstarten var egentlig ikke et mål for mig i år, da jeg ønskede at fokusere på giro’en. Generelt er jeg glad for min præstation. Jeg har arbejdet meget på min kadence og tekniske færdigheder, men har bare ikke haft min bedste dag, fordi jeg ikke var helt restitueret fra en meget hård træningsblok. Men jeg gav alt, hvad jeg havde. Ruten var meget vanskeligt og jeg tabte tid på nedkørslerne og på flad vej sektioner. Med for eksempel Nicola Spirig (olympisk mester) havde vi et meget stærkt felt, så det var en oplagt mulighed for skarp konkurrence, lød det fra schweizeren.