Partnere

Det er ikke nok for Team Virtu Cycling at have diamanter i benene, et fantastisk sammenhold og en snedig taktik, når vi kører cykelløb. Uden vores partnere og sponsorer ville der ikke være nogen hold, og vi ville ikke have mulighed for at vise vores farver frem hverken i Danmark eller i udlandet.

Vi er dybt taknemmelige for, at vores partnere og sponsorer har valgt at støtte op om Danmarks eneste World Tour-kvindehold og det måske bedste udviklingshold. Det betyder, at vi fremover kan fortsætte med at køre store danske og internationale resultater hjem og udvikle danske talenter, så de er klar til at bide skeer med verdens bedste ryttere.

Et stærkt brand som står for udvikling, troværdighed og kvalitet

Kontinentalholdet Team Virtu Cycling opstod da de to danske hold Team TREFOR og Blue Water Cycling forud for 2014-sæsonen slog sig sammen. Det har skabt et fantastisk cykelhold, der i dag stolt kan fremvise flere nationale mesterskaber både blandt rytterne, men også blandt staff’en. Hele organisationen har en lidenskab for cykelsporten og vil sørge for at skabe det bedste miljø for unge ryttere på vejen mod World Tour’en. Team Virtu Cycling er nemlig et cykelHOLD, hvilket et fire-dobbelt dansk mesterskab for hold også vidner om.

Det kvindelige World Tour-hold Team Virtu Cycling blev til en vinter i Holstebro i 2015. I 2015 og 2016 kørte holdet som Team BMS Birn og udviklede sig hurtigt til Danmarks bedste kvindelige cykelhold. Rytterne udviklede sig ligeså og vandt løb både i Danmark og internationalt.

I efteråret 2016 overtog Riis-Seier Project begge hold, og Team Virtu Cycling rykkede op som World Tour-hold med mulighed for at deltage i de største kvindelige løb i verden.

Reklamesøjler på to hjul med gode ben

Dansk cykelsport og kvindecykling er i en rivende udvikling både blandt dem, der drømmer om professionelle karrierer, men også blandt motionisten, der kører med for motionen og netværkets skyld. Team Virtu Cycling’s ryttere kommer til at vise sig selv frem i felter overalt i Europa, men også på tv-skærmene og medierne, når de fortsætter med at køre resultater hjem nationalt og internationalt. Over 20 danske mesterskabsmedaljer har vi vundet i 2014, 2015, 2016 og 2017,  og vi har vist vores farver frem på podier over hele verden, fra Frankrig, over Norge og til Kina.

For vores partnere og sponsorere bliver ikke blot vist frem på vores tøj, hjemmeside og biler, de kommer til at sidde forrest i feltet og være øverst på podiet, når nogle af Danmarks største talenter og bedste cykelryttere vinder løb. Men alt dette er ikke muligt uden vores partnere, sponsorer og erhvervsnetværket Virtu Business Club, der alle gør det muligt for Team Virtu Cycling at køre danske og internationale landeveje tynde som toptrænede reklamesøljer på to hjul.