← Tilbage til oversigten

Jesper Schultz

For Jesper Schultz var cykling blot én disciplin af tre til at starte med, men i vandet var han som en haj uden finner. Han droppede derfor svømningen og skiftede til duathlon – og som ung formåede han faktisk at blive Danmarksmester, men det var cyklen, han primært var bidt af.

Den 21-årige rytter ved, at der kommer flere nedture end opture, og at de sekundære placeringer altid vil være flere end sejrene. Men når det lykkedes at lave det store resultat, giver det et sus og en følelse, der er helt ubeskrivelig for Jesper Schultz.

Cykling er hårdt fra start til slut. Der er ikke plads til at lægge sig på asfalten med krampe, som man kan smide sig på grønsværen under en fodboldkamp – så er løbet kørt. Det er tanken om suset, der driver ham til at fortsætte på trods af krampe. Det er dén tanke, der får ham ud på de kolde landeveje for at træne, og den tanke han sætter sine mål efter.

 

”Cykling er en meget hård sport, for du får intet foræret. Kost, træning og søvn er så vigtigt, og det er det, som gør cykling så fedt, for hvis man får de tre ting til at gå op i en højere enhed, så kommer det hele meget lettere.”

 

Navn:                                                                     Nationalitet:                                                           Specialitet:
Jesper Schultz                                                  Dansk                                                                                   Bjerge

 

 

Resultater
Strava
Instagram