Cykler

Team Virtu Cycling kører på det canadiske topmærke Cervélos topmodeller Cervélo S5 og R5. Begge modeller er hører til blandt de bedste i verden, når det gælder aerodynamik og stivhed, hvilket giver optimale betingelser for rytterne, når de skal præstere på cyklen.

Cervélo S5

Den nye S5 har revolutioneret aero segmentet – igen. Den kombinerer mange trinvise forbedringer overalt på rammen til at levere en stor forbedring for dig: mere fart. Modellen som BikeRadar kalder “spektakulær i med hensyn til rå aggression og hårdkogt fart”, giver nu øget stivhed, løbsklar geometri og forbedret køreglæde til at skabe Cervélos hurtigste landevejscykel nogensinde.

Læs mere om Cervélo S5 her:

Cervelo P5 – simpelthen hurtigere

Cervélos P5 er designet med Formel 1 CFD-software og bevist sit værd i vindtunnelen. Cyklen har flere elite-niveau sejre end nogen anden triathloncykel siden sin lancering, deriblandt Frederik Van Lierde’s 2013 Ironman verdensmesterskab samt Mary Beth Ellis og Jodie Swallow’s 2015 og 2016 ITU Long Distance Triathlon verdensmesterskab. Det viser også sit værd i enkeltstart, som da Ryder Hesjedal tog den samlede sejren i Giro d’Italia i 2012 på en P5.

Læs mere om Cervélo P5 her: