HED

Team VIRTU Cycling kører på hjul fra den amerikanske producent HED, der selv producerer hjulene på deres faciliteter i Minnesota.

HED Stinger 6

Om du konkurrerer i løb, kriterier, enkeltstart eller triatloner eller motionsløb, så er Stinger 6 for dig. Med en bred C2 fælgteknologi, 60 mm dyb, let og utrolig stivhed er der ikke noget, det ikke kan klare. Nogle stærke ryttere er endda hurtigere op ad stejle bakker på Stinger 6 end på nogle overfladiske hjul på grund af stivheden og effektiviteten.

Læs mere om Stinger 6 her:

HED Stinger 5

Stinger 5 ligner 6’eren, da de begge betragtes som “gør-det-hele” -hjul. Hvad er forskellen? De 5 læner sig mod en lettere vægt, mens 6 læner sig mod aerodynamik. Det skal bemærkes, at – pånær efter Stinger 6 – så er Stinger 5 den mest aerodynamiske fælg, der er mindre end 80 mm dyb, som HED har testet.

Læs mere om Stinger 5 her:

HED Stinger Disc

Dette hjul er hurtigt! Det brede fælg, konturformede og traditionelle indre eger gør, at Stinger Disc har den absolut bedste kombination af performance, vægt, stivhed og køreglæde. I modsætning til mange andre dischjul er det også tilgængeligt met et Powerhub.

Læs mere om Stinger Disc her: