Storck

Team VIRTU Cycling kører på det tyske topmærke Storck. Et brand der ikke går på kompromis med performance og aerodynamik og som skaber de optimale betingelser for rytterne.

Fascenario.3 Platinum G1

Når man taler aerodynamik, komfort, karateristik og teknologi, så er det Storck-modeller som Fascenario og Aernario, der sætter standarden. Fascenario.3 bygger videre på de største fremskridt som Storck har udviklet imponerer med features som løfter landevejscyklen til et helt nyt niveau. “Advanced Sectional Aerodynamic Shaping” og forgaflens strenge design med tanke på aerodynamik viser ingeniørernes designtilgang, hvor aerodynamikken har været i fokus. Reduktionen af saddelpindens cross-sektion og brugen af “Flat Scetion Technology” resulterer i en betydelig højere komfort, mens brugen af “Nano Carbon Technology” giver en ramme med exeptionelle fysiske egenskaber.

Læs mere om Fascenario.3 Platimum G1 her:

 

Aero 2 Platinum G2

En kompromiløs og super let aero-maskine med minimalt drag på grund af dens strenge aerodynamisk design og Zeitjäger enkelstartsstyr. I Platinum-udgaven er der tilføjet carbon bremser med optimal aerodynamisk integration. Den store justerbarhed af sadlen tillader at den bliver tilpasset til rytterens behov. Pladsen mellem baghjulet og det aerodynamiske saddelpind can også blive individuelt justeret. Rammen kan også blive udstyret med elektronisk såvel som mekanisk gearskifte. Plus en høj stivhed-til-vægt ration sikrer optimal poweroverførsel.

Læs mere om Aero 2 Platinum G2 her: